Bedrogen vrouw verdient een aardig zakcentje met de verkoop van haar bruidsjurk

Geen enkel kledingstuk wordt zo weinig gedragen als een bruidsjurk. Na het huwelijk blijft het kledingstuk enkel nog dienstdoen als een herinnering aan dat magische moment. Wanneer je huwelijk aan diggelen ligt, kan je echter nog aardig verdienen aan de verkoop van de jurk.

Dat ontdekt Samantha Wragg nu. De Britse vrouw werd bedrogen door haar man en moet nu de echtscheiding bekostigen. Om daar wat extra fondsen voor te werven, besloot de Wragg haar bruidsjurk op eBay uit te stallen.  De beschrijving bij het kledingstuk toont bovendien dat ze heel wat wrok koestert tegenover haar ex en zijn nieuwe vlam.

“Omdat de jurk de grond raakt, is die onderaan een beetje vuil. Ik zou hem zelf naar de droogkuis gebracht hebben, maar ik kwam er niet aan toe voordat die overspelige klootzaak ons huwelijk beëindigde. Sorry dat ik maar twee foto’s kan tonen, maar toen ik hoorde dat hij was ingetrokken bij een andere vrouw heb ik alle beelden met zijn wansmakelijke tronie verbrand of permanent verwijderd! Als je een jurk wilt die vol slechte herinneringen en gebroken dromen zit, dan is dit wat je zoekt. Ik hoop dat je er meer geluk mee vindt dan ik en anders kan je hem hier altijd opnieuw verkopen”, luidt de beschrijving.

Het vurige betoog van Samantha heeft zijn vruchten afgeworpen. De dame kreeg niet enkel tal van berichtjes die haar een hart onder de riem steken, het hoogste bod op de jurk staat momenteel op maar liefst 65.900 pond, ofwel een slordige 77.000 euro. Dat bedrag zal de pijn van de echtscheiding niet volledig wegnemen, maar ongetwijfeld zal deze kleine wraak haar veel deugd doen.

Foto Pixabay