Wagen beschadigd met grote worst tijdens verkeersagressie in Duitsland

Wie helemaal over de rooie gaat, durft al eens naar het eerste het beste object te grijpen om het te gebruiken als wapen. Tijdens een geval van verkeersagressie in Duitsland was dat een worst van 30 centimeter. 

Volgens Die Welt liep een 49-jarige man naar zijn wagen in Neubrandenburg, toen hij zag hoe een chauffeur zijn auto roekeloos voor zijn bolide parkeerde. Dat zinde de Duitser niet en hij gaf de potentiële brokkenpiloot een flinke uitbrander. Die pikte dat op zijn beurt weer niet en de woordenwisseling liep al snel uit de hand. Beide mannen slingerden beledigingen in het rond en begonnen elkaar te duwen.

De 49-jarige had schoon genoeg van de situatie en greep naar het eerste het beste wapen: een grote worst die hij toevallig bij zich had. Die gooide hij met zo’n kracht tegen de BMW van zijn tegenstander, dat het koetswerk beschadigd werd. De politie speculeert dat het metalen klemmetje aan het uiteinde van het vlees verantwoordelijk is voor een deuk.

Hoewel de man ongetwijfeld een amusant verhaal heeft waarmee hij kan uitpakken op café, wordt hij ook beboet voor materiële schade. De politie heeft beide vechtersbazen ook op de bon gezet voor verbale agressie.

Archiefbeeld DPA / R. Raffalski