Vijf techgadgets die het dagelijks leven vergemakkelijken

Een fitness tracker mag je dan wel helpen om gezonder te leven, het is niet echt rustgevend om er constant aan herinnerd te worden dat je moet bewegen. Zo zijn er wel meer voorbeelden van snufjes die eigenlijk meer stress met zich meebrengen.

Vandaar een lijstje met gadgets die voor de verandering het leven vereenvoudigen!

1. Draagbare batterij

51uD+YJyBHL

Smartphones worden er steeds beter op, maar de batterij blijft vaak een heikel punt. Als je een draagbare batterij aanschaft, hoef je je onderweg geen zorgen meer te maken over een lege batterij.

2. Sleutelhangerkabel

NomadIPhone5_1024x1024

Je hebt je laptop bij maar bent de kabel vergeten om je smartphone aan je computer te hangen? Met een mini-kabel als sleutelhanger zul je dat probleem niet meer hebben.

3. Draadloze lader

samsung

Draadloze laders zijn niet echt draadloos: je moet ze in een stopcontact steken. Het verschil met traditionele laders is dat je je gsm gewoon op de lader kunt leggen en weer kunt oppikken als je weg moet. Smooth!

4. Universele afstandsbediening

afstandsbediening

Elk apparaat komt met een eigen afstandsbediening zodat je op den duur niet meer weet waar al die bakjes bijhoren. Bovendien staat een bezaaide salontafel niet mooi in een net interieur. Haal een afstandsbediening die voor alle apparaten in het hele huis werkt, en je hoeft je sofa niet voor de zoveelste keer uit te komen om het juiste bakje te vinden.

5. Multigereedschap

multitool

Zoeken naar de juiste tang of schroevendraaier in de gereedschapskist duurt vaak langer dan het kleine klusje zelf. Daarom is een multitool altijd een goede investering. Het is compact en bijzonder doeltreffend.

Foto’s Amazon