Slimme broodrooster zet boodschappen op je toast

Heel wat experts houden voet bij stuk en beweren dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Hoe het ook zij, opstaan met een lekker, smakelijk gerecht zorgt voor een vliegende start van de dag. En deze slimme broodrooster helpt je daar alvast bij. 

Het praktische nut is ver te zoeken, maar leuk is het toestel wel: de Toasteroid werkt samen met een app om leuke tekeningen op je toasts te toveren. Zo kan je kiezen om elke ochtend het weerbericht af te lezen van je brood, grappige schetsen te maken voor je kinderen of berichten achter te laten voor je huisgenoten.

A photo posted by Toasteroid (@toasteroid_) on

Het enige wat je moet doen is de app downloaden en je telefoon verbinden met Bluetooth. Vervolgens kies je een ontwerp of creëer je zelf een leuke boodschap.

stappenplan

Wie zo’n broodrooster in huis wil halen, moet wel engelengeduld hebben. Momenteel loopt er een Kickstartercampagne om zo’n 150.000 dollar (omgerekend zo’n 133.000 euro) te verzamelen. Voor 79 dollar (70 euro) kan je een toestel bestellen, maar dat zou pas geleverd worden in de zomer van 2017.

Foto Instagram / Toasteroid