Zomerse fototip #3: een monumentale herinnering

De Big Ben, de Eiffeltoren, het Vrijheidsbeeld, de Sagrada Familia… De meest populaire bestemmingen voor citytrips beschikken bijna altijd over één of meerdere belangrijke monumenten. Als reiziger ben je bijna verplicht om hier een kiekje te schieten, maar hoe ga je origineel te werk?

Omdat niet iedereen een breedhoeklens heeft waarmee het hele monument probleemloos in het frame past, focus je je best op een veelzeggend deel van het geheel. Natuurlijk kan je ook een ander perspectief opzoeken. Hou de camera bijvoorbeeld dicht bij de grond om de constructie nog indrukwekkender te maken. Met een selfiestick wordt het zo een eitje om zelf te pronken naast een markant bouwwerk!

Gelukt? Dan kan dit pareltje zonder twijfel ergens in huis pronken! Met smartphoto.be kan je de afbeelding op tal van formaten en oppervlakken laten afdrukken. Bovendien geniet je nu van een fikse korting op alle producten van Smartphoto!

MENL_SmartPhoto_banner_700x250

* Aanbod geldig met actiecode METROSUMMER t/m 30/09/2016 op alle bestellingen via www.smartphoto.be. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Opties en verzendkosten niet inbegrepen.