Fans Dinamo Boekarest draaien stadsgenoot Steaua een flinke loer

Het was gisteren een avond om te vergeten voor de fans van Steaua Boekarest. De Roemeense ploeg ging 0-5 de boot in tegen Manchester City en werd bovendien belachelijk gemaakt door de rivalen van Dinamo Boekarest.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Om het 30-jarige jubileum van hun overwinning in de Europa Cup I in de verf te zetten, had de excentrieke voorzitter Gigi Becali een tifo besteld om voor de wedstrijd te tonen. Wanneer de fans de bordje in de lucht staken, volgde een boodschap die niets met het jubileum te maken had.

Massive hit from Dinamo's fans ahead of the derby on their rival's Champions League night.This should make headlines pic.twitter.com/hxkf31h3IJ

— Emanuel Ro?u (@Emishor) 16 augustus 2016

"Doar Dinamo Bucuresti", ofwel 'Enkel Dinamo Boekarest' stond er te lezen. Volgens Roemeense kranten zou een groep supporters van Dinamo zich voorgedaan hebben als experts op het vlak van tifo's, om vervolgens de bordjes klaar te leggen voor de fans van Steaua. Een geslaagde grap, die blijkbaar zijn doel niet gemist heeft. Steaua leed één van de zwaarste thuisnederlagen in zijn geschiedenis.

Foto AFP / D. Mihailescu