Laad je Macbook op via de nieuwste LaCie Porsche Design Drive!

Herinner je nog de tijd waarin je een externe harde schijf moest inpluggen in het stopcontact opdat die zou werken? De technologie is intussen met rasse schreden geëvolueerd en vandaag de dag voldoet een USB-aansluiting om de meeste hard drives aan het werk te zetten. LaCie zet nu de volgende stap in deze ontwikkelingen: de nieuwste uitvoering van de fraaie LaCie Porsche Design met USB-C stelt je in staat om je computer op te laden via de harde schijf, mits die verbonden met de netstroom.

Wat is USB-C?

Ken je dat vervelende gevoel wanneer je een USB-stekker drie keer moet omdraaien voordat je hem er uiteindelijk kan insteken? Bij de innovatieve USB-C behoort dat euvel tot het verleden. Dankzij een symmetrische aansluiting is elke aansluiting meteen raak.

Daarenboven is de USB-C technologie ook supersnel. Als kers op de taart stelt USB-C je zelfs in staat om je laptop op te laden met de LaCie Porsche Design Desktop Drive. Handig voor wie steeds onderweg is!

Achter de draad

Porsch opladen 2Zo’n puike aansluiting is mooi meegenomen, maar die valt in het water zonder een krachtige harde schijf. Ook op dat vlak leveren LaCie en Porsche Design opnieuw knap werk. De behuizing bestaat volledig uit aluminium, dat dankzij zijn ronde hoeken en gezandstraalde afwerking een vederlicht, supersterk en krasbestendig pantser oplevert.

LaCie en de Porsche Design-reeks staan bovendien al jaren garant voor opslagsystemen van de hoogste kwaliteit en de nieuwste generatie zet die trend verder. De jongste modellen uit de reeks voldoen zo nog steeds aan de noden van veeleisende gebruikers en professionals uit de creatieve sector. Het mag dan ook geen wonder heten dat de Porsche Design-reeks de favoriet is van vele fotografen en Apple-fans.

De LaCie Porsche Design Mobile Drive is nu beschikbaar vanaf 149 euro en is verkrijgbaar met een capaciteit van 1, 2 of 4 terabyte. De Desktop-variant is te verkrijgen vanaf 259 euro en heeft een capaciteit van 4, 5 of 8 terabyte. Beiden zijn compatibel met zowel Mac als PC en komen steeds met een garantie van twee jaar, waarbij technische ondersteuning en wereldwijde dekking voor reparatie en/of vervanging inbegrepen zijn.