Driedaagse De Panne Koksijde start in Plopsaland

door
Belga
Leestijd 1 min.

Het startschot van de 41ste editie van de wielerwedstrijd Driedaagse De Panne - Koksijde zal volgend jaar gegeven worden op het Dorpsplein van Plopsaland De Panne. Dat meldt het West-Vlaamse attractiepark dinsdag. Vorig jaar startte de klassieker al naast Plopsaland, ter hoogte van het nieuwe waterpark Plopsaqua. In 2017 verhuist de karavaan naar het Dorpsplein, centraal in het attractiepark. Daar zal op 28 maart het startschot klinken.

"Plopsa was vorig jaar reeds sponsor van het rushes klassement. Bovendien ging de wedstrijd toen van start voor de deur van ons waterpark Plopsaqua", verduidelijkt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. "We hechten enorm veel belang aan het steunen van initiatieven die belangrijk zijn voor de regio rond het park. De Driedaagse hoort daar zeker ook bij. Vandaar dat we de dit jaar een versterkte samenwerking aangaan en Plopsaland De Panne speciaal openstellen voor het startschot. We gaan er alles aan doen om er een gezellig volksfeest van te maken."

Ook Bruno Dequeecker, voorzitter van de organisatie van de Driedaagse, is opgetogen met de coöperatie. "We zijn bijzonder tevreden dat een belangrijke toeristische partner als Plopsa ons op deze manier ondersteunt. We zijn ervan overtuigd dat het een succesvolle editie wordt." Plopsa zal het park gratis openstellen voor alle wielerfanaten.

bron: Belga