Justin Bieber en Selena Gomez bekvechten via Instagram

Er zit overduidelijk een haar in de boter tussen ex-tortelduifjes Selena Gomez en Justin Bieber. Het Canadese tieneridool plaatste een reeks foto’s van hem en zijn nieuwe scharrel Sofia Richie op Instagram, maar kreeg daarbij heel wat kwade reacties van (jaloerse) fans. Nadat de zanger dreigde zijn profiel privé te maken, mengde Gomez zich in de discussie.

“Als je de haat niet aan kan zou je misschien eens moeten ophouden met het plaatsen van foto’s van je vriendin, dat zou iets tussen jullie moeten zijn. Wees niet boos op je fans. Ze houden van je en hebben je al veel langer gesteund dan wie dan ook”, aldus Gomez.

De 22-jarige zanger zou dan gereageerd hebben dat Gomez hem tijdens hun knipperlichtrelatie had misbruikt voor publiciteit. “Het is grappig om te zien dat mensen die mij hebben gebruikt voor aandacht nu naar mij wijzen. Zielig. Niets dan liefde.”

Enkele uren later bereikte de discussie haar kookpunt en beschuldigde Gomez haar voormalige vriend van scheefpoeperij. “Grappig om te zien dat degene die meerdere keren is vreemdgegaan wijst naar degene die altijd alles vergaf en steunde. Geen wonder dat fans boos zijn. Zielig. Niets dan liefde.”

Het venijnige gesprek is ondertussen verwijderd, maar er bestaan nog screenshots van. Volgens Amerikaanse media is het ook mogelijk dat de sterren de berichten niet zelf hebben geschreven, maar dat fans met valse accounts er achter zitten.