Kampioen Leicester City neemt valse start

Leicester City is het nieuwe Premier League-seizoen met een nederlaag begonnen. De verrassende landskampioen van vorig seizoen ging op de openingsspeeldag meteen met de billen bloot, het verloor met 2-1 op het veld van promovendus Hull City. The Foxes, zonder Ritchie De Laet op het wedstrijdblad, waren baas in de eerste helft, maar keken vlak voor rust toch tegen een 1-0 achterstand aan. Na een hoekschop had doelman Schmeichel in eerste instantie nog een knappe redding in huis, tegen de rebound (een omhaal) van Adama Diomande - die samen met Abel Hernandez naar de bal ging - was hij echter kansloos.

Meteen na rust zette de landskampioen orde op zaken, Mahrez benutte een strafschop en bracht de stand op 1-1. Lang stond die score echter niet op het bord, tien minuten later zorgde Robert Snodgrass immers al voor de 2-1, hij knalde het leer onhoudbaar voorbij Schmeichel. Daarna hielden The Tigers knap stand en zo pakten ze meteen drie onverhoopte punten.