Jongetje van 6 slaat pasgeboren zusje dood

door
Belga
Leestijd 1 min.

In Florida heeft een jongetje van zes jaar zijn kleine zusje van 13 dagen oud doodgeslagen. Hun moeder had hen alleen gelaten in de auto om boodschappen te gaan doen, aldus de politie. De 62-jarige moeder is volgens de lokale krant Tampa Bay Times in beschuldiging gesteld van moord en nalatigheid.

Ze was bekend van de realityserie "I'm Pregnant and 55 Years Old". Ze liet haar twee zoontjes van 6 en 3 en haar dochtertje van 13 dagen oud alleen achter in haar wagen.

Volgens sheriff Bob Gualtieri nam de jongen zijn zusje uit haar stoeltje, sloeg hij haar hoofd tegen het plafond en bracht hij haar slagen toe.

De kleine jongen vertelde zijn moeder bij haar terugkomst wat er gebeurd was, maar zij verwittigde pas twee uur later, na hun thuiskomst, de buurvrouw die verpleegster is. Die laatste belde op haar beurt de hulpdiensten.

Volgens de sheriff kwamen er voor het dodelijke ongeval al meerdere meldingen binnen dat de moeder een onoplettende ouder was, en werden de jongens alleen achtergelaten ondanks hun zware gedragsproblemen.

Bron: Belga