Canadese Olympiërs vieren met 's werelds slechtste chest bump

Tegenwoordig worden olympische atleten elke seconde van de wedstrijd in het oog gehouden. Dus toen de borstsprong van twee Canadezen mislukte, ging een gif daarvan al snel de wereld rond.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Lichaamstaal is iets vreemds. Het hult zichzelf in stilte, maar zegt meer over hoe we ons voelen dan woorden ooit zouden kunnen duiden. Het grootste nadeel van de ongesproken taal is dat twee mensen soms op verschillende golflengtes kunnen zitten en dan leidt tot heel ongemakkelijke en grappige situaties.

Aanschouw het beachvolleybalduo Ben Saxton en Chaim Shalk. Zij kwamen op de Olympische Spelen in actie en wilden een gewonnen punt met elkaar vieren. Alleen was de manier waarop niet op mekaar afgestemd.

Shalk ging voor een inspirerende en motiverende schreeuw, terwijl zijn compagnon een fysiek vreugdegebaar in gedachten had. Saxton stak zijn borst resoluut vooruit, boog naar voren, maar duwde enkel lucht opzij. Zijn partner had zich namelijk al omgedraaid, onwetend over het genânte ballet van zijn ploegmaat.

 

Foto Imgur