Gratis naar een pretpark? Vermom je dan als baby!

Een pretpark is een prima activiteit voor jong en oud tijdens de zomer, maar een toegangskaartje kan een flinke duit kosten. Twee Nederlanders besloten die kost te verminderen, door zich te verkleden als vader met kind.

De Gierige Gasten, twee Nederlanders die eerder alle controles op Tomorrowland omzeilden om gratis binnen te komen, staan gekend voor hun originele manieren om allerlei evenementen binnen te sluipen. Om Warner Bros Movie World in de luren te leggen, gingen ze bijzonder sluw te werk. Aangezien kinderen onder drie jaar gratis binnen mogen, besloot één van de twee mannen zich te vermommen als een baby.

Om die stunt te voltrekken, verstopte één van de gasten zich in een babywagen. Enkel zijn hoofd bleef zichtbaar. Om de illusie te vervolledigen leggen de Nederlanders nog een onthoofde babypop in de kinderwagen. Iedereen trapt erin en eenmaal binnen kan de baby probleemloos als volwassen man rondlopen. Zo hebben de Gierige Gasten netjes 37 euro bespaard, al rijst natuurlijk de vraag of hun vermomming niet meer heeft gekost. Het filmpje van hun exploot doet het ook bijzonder goed, want het werd op amper een dag tijd al 1,8 miljoen keer bekeken.

Als baby gratis pretpark in

Dus baby's mogen gratis pretparken in en wij volwassenen maar betalen? Ja hallo, dat pikken we niet! #gierigegasten

Posted by Gierige Gasten on Wednesday, 10 August 2016

Foto Facebook / Gierige Gasten