Zomerse fototip #2: de vakantieselfie die je meteen kan delen!

Talrijke foto’s van de panoramische landschappen of de schitterende stadsbeelden? Check! Een kiekje van je reisgezelschap? Check! Het enige dat nu nog ontbreekt is een plaatje van jezelf.

Haal dus je smartphone boven en schakel naar de frontcamera. Let voordat je op het knopje duwt zeker op de achtergrond. Toont die het avontuur, de metropool of een parelwit zandstrand? Is er voldoende licht? Dan ben je klaar om te trekken! Als het panorama of je vriendengroep niet helemaal in het kader past, kan een selfiestick redding brengen. Smile, zorg voor een spontane houding, voeg eventueel nog een leuk filter toe en je selfie is klaar voor Instagram, Facebook, Snapchat …

Gedeeld? Dankzij smartphoto.be kan je je selfie ook in de fysieke wereld brengen, op tal van formaten en oppervlakken. Bovendien geniet je nu van een fikse korting op alle producten van Smartphoto!


* Aanbod geldig met actiecode METROSUMMER t/m 30/09/2016 op alle bestellingen via www.smartphoto.be. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Opties en verzendkosten niet inbegrepen.