Burger King rekent per ongeluk 830 euro aan voor een Burger Meal

Burger King heeft een klant met een heel gepeperde rekening opgezadeld. Het hamburgerrestaurant rekende per ongeluk meer dan tien keer te veel aan voor een maaltijd.

In deze crisistijden is elke cent belangrijk. Dus als iemand je een veelvoud aanrekent van wat je echt moet betalen, dan ben je volledig in je recht om je eens goed kwaad te maken. En dat is exact wat Felicity Cotton, een 28-jarige vrouw, overkwam.

Cotton had een menu genuttigd bij het hamburgerrestaurant Burger King. Zo’n menu kost normaal gezien 12,78 pond, of bijna 14,5 euo. De vrouw rekende af met haar kaart en had daarbij niet gezien dat de bediende van het restaurant per ongeluk 712,78 pond, of ongeveer 830 euro had ingetikt. Cotton drukte op OK en het volledige bedrag ging van haar rekening.

“Ik merkte het pas twee dagen later”, aldus de vrouw. “Het was een grote schok. ik moest een paar keer kijken om het te kunnen geloven. Het zal een drietal weken duren voor ik mijn geld heb, maar ondertussen moet ik wel mijn rekeningen betalen.” Felicity contacteerde het bedrijf, maar dat weigert zich te verontschuldigen.

Foto Pixabay