Vrouw neemt op indrukwekkende manier ontslag

Een Amerikaanse vrouw heeft op een heel opvallende manier ontslag genomen op haar werk. Ze gaf iedereen in de bar een moment om haar omvangrijke achterste te bewonderen.

Als je een bore-out nadert, opgesloten in je kleine hokje, dag na dag hetzelfde onnodige papierwerk invullend, dan dwalen je gedachten als eens af naar verre oorden, gewoon om een break-down te vermijden. Een van die bekende ontsnappingsroutes is fantaseren over de heroïsche manier waarop je op een dag ontslag zal nemen. De broek van je baas naar beneden trekken, de knappe secretaresse kussen en buitenwandelen terwijl er aan weerskanten van de draaideur vuurwerk ontsteekt. Bruce Willis is er niets tegen.

Een Amerikaanse vrouw heeft een gelijkaardige droom omgezet in werkelijkheid. Ze werkte in New Haven in een bar, maar was daar duidelijk niet heel gelukkig. Toen ze aangenomen werd in Yale, barstte bij haar de bom.

Nadat ze het goede nieuws kreeg, stapte ze het etablissement van haar werkgever buiten, maar stopte aan de voordeur om iedereen eens goed te ‘moonen’. De vrouw, uitgerust met een Rubensiaans figuur, deed er nog een kleine twerk bij en verliet daarna de zaak met de gevleugde woorden: “I got hired by Yale, suck my motherfucking dick”. Teleurstellende weinig vuurwerk, maar desalniettemin een indrukwekkend afscheid.