Voor deze serie verhuist Koen De Bouw naar Hollywood

Na Matthias Schoenaerts maakt een tweede Vlaamse acteur zijn opwachting in Hollywood. Weldra verhuist Koen De Bouw voor bijna een half jaar naar LA om er een vaste rol te vertolken in de nieuwe Amerikaanse serie 'The Last Tycoon'.
door
Charlotte
Leestijd 1 min.

De 51-jarige Koen De Bouw zal vijf maanden lang in een huurhuisje wonen in Hollywood. Zijn vrouw en kinderen blijven thuis, al zullen ze volgens de acteur wel een paar kunnen overvliegen. "Die familieband is superbelangrijk voor mij", aldus De Bouw aan HLN. "Levenskwaliteit moet je op zo veel mogelijk domeinen nastreven, vind ik. Weegt het offer op tegen het voordeel? Een moeilijk evenwicht dat straks uit balans zal zijn, maar ik denk dat ik het nadien wel probleemloos kan herstellen."

In 'The Last Tycoon" zal onze toekomstige internationale tv-verdette in de huid kruipen van Tomas Szep, hoofd van de veiligheidsdienst van een studiobaas in het Hollywood van de jaren 40. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Matt Bomer ('White Collar', 'The Nice Guys') en Kelsey Grammer ('Transformers: Age of Extinction'). Het script is losjes gebaseerd op 'The Love of the Last Tycoon' van de Amerikaanse auteur F. Scott Fitzgerald's.

Bekijk hier de trailer van de pilootaflevering van Amazon: