Toiletvissen is niet toegestaan op de Olympische Spelen

Moderne vijfkamp, Grieks-Romeins worstelen … Op de Olympische Spelen zijn er heel wat activiteiten die je niet meteen alledaags zou noemen. Dat wil niet zeggen dat alle ongebruikelijke bezigheden zomaar toegelaten zijn. Zo verduidelijk de bordjes in de wc’s dat hengelen in het toilet not done is. 

De Amerikaanse basketbalspeelster Elena Delle plaatste een foto met de bizarre toiletinstructies wereldkundig via Instagram. Naast redelijke vragen, zoals het toiletpapier in een prullenmand gooien en niet op het toilet hurken, stelt het bordje ook enkele bizarre eisen. Zo worden mannen gevraagd om de urinoirs niet op zijn hondjes te gebruiken en geldt er ook een verbod op toiletvissen.

Guess I won’t be toilet fishing today ?

Een foto die is geplaatst door Elena Delle Donne (@de11edonne) op

Het is niet de eerste keer dat vreemde toiletregels de kop opstoken tijdens de Olympische Spelen. Snowboarder Sebastien Toutant toonde twee jaar geleden nog dat hij in Sotsji gevraagd werd om zittend te plassen. Het hengelverbod gold toen ook, al lijkt de ban om op een vreemde manier spuiten te gebruiken in het kleinste kamertje sindsdien opgeheven.

 

Foto Instagram / de11eedonne