Frans duo omzeilt met gemak Tomorrowland-security

Na het filmpje van de twee Hollandse heren van het televisieprogramma Summertime, is er nu opnieuw een video opgedoken van een duo vrienden dat zonder al te veel moeite binnen geraakt op het terrein van het populaire dancefestival Tomorrowland.
door
Mare
Leestijd 1 min.

Via hun gsp zochten de twee Franstalige mannen de beste manier om de security en de hoofdingang te ontwijken. Via de bosjes kwamen ze bij de eerste hekken, waar ze gewoon over sprongen. Een korte wandeling door de tunnel en nog enkele hekken later stonden de twee midden op het terrein.

Dit is opnieuw een doorn in het oog van de festivalorganisatie, die al eerder in het storm van kritiek terecht kwam vanwege de lekken in de beveiliging.

Tomorrowland- woordvoerster Debby Wilmsen beweert dat het twee keer gaat om een uitzonderlijke situatie: “We hebben meer dan 15 teams met honden rondom het terrein lopen om dit soort zaken te voorkomen. Dit is al jaren een plaag en een bekend fenomeen onder een kleine groep liefhebbers. Het blijkt echter onmogelijk om overal op het juiste moment te zijn.”