Chelsea verslaat AC Milan, Nainggolan scoort tegen Montréal

Chelsea heeft gisteren in het Amerikaanse Minneapolis in een oefenmatch AC Milan met 3-1 verslagen. Bij de Blues traden Thibaut Courtois, Eden Hazard en Michy Batshuayi aan in het duel voor de International Champions Cup. Op bezoek bij het Canadese Montréal Impact was Radja Nainggolan trefzeker voor AS Roma, dat met 0-2 aan het langste eind trok. Doelman Courtois moest zich in de 38e minuut omdraaien, toen Bonaventura raak trof. Eden Hazard kwam in de 52e minuut het veld op in de plaats van Bertrand Traoré, die Chelsea in de 24e minuut op voorsprong had gebracht. Michy Batshuayi verving in de 59e minuut Diego Costa (59e). Dankzij twee treffers van Oscar, waarvan één omgezette strafschop, stelde Chelsea de zege veilig.

Nainggolan verblijft momenteel met AS Roma in Canada. De Rode Duivel lukte op assist van Salah de 0-2, nadat Edin Dzeko eerder de score had geopend. Nainggolan werd in de 46e minuut vervangen door veteraan Francesco Totti. Bij de thuisploeg deed Laurent Ciman niet mee.