Haroon drijft spot met beschuldigingen van diefstal

‘Te koop: handtas van Louis Vuitton’. Dat is de spottende reactie van de Nederlandse Temptation Island-hunk Haroon op de beschuldigingen van de 24-jarige Annelies. Zij beweert dat hij aan de haal gegaan is met haar collectie dure handtassen en designerzonnebrillen, die samen zo’n 10.000 euro waard zijn.

De ironische verkoopadvertentie verscheen op de Facebook van Haroon Nazir, die verder niet rechtstreeks wilde reageren op het verhaal van zijn ex-vriendin. Zijn Temptation-makkers Marvin en Regilio weten het grapje wel te smaken en lachen vrolijk mee.

De ietwat bizarre histoire werd vorige week gepubliceerd in Dag Allemaal, waar Annelies uit de doeken doet hoe Haroon haar hele huis plunderde terwijl zij een uitstapje maakte naar de nachtwinkel. Volgens haar verhaal zou hij met ruim 10.000 euro aan de haal gegaan zijn, een bedrag dat ze zou kunnen staven aan de hand van de aankoopbonnen van de gestolen luxegoederen. Op de spottende reactie na, heeft Annelies niets meer van Haroon gehoord sinds haar getuigenis.

Naar het voorbeeld van Annelies zijn er in Nederland ook andere voormalige liefdes van Haroon naar de pers gestapt. Zo doet Ashley Magdalena uit de doeken hoe hij een relatie met haar had, terwijl hij samen was met Ayse, zijn vriendin tijdens Temptation Island.