Schoonmoeder van Bernie Ecclestone gered na 8 dagen gevangenschap

De politie van de Braziliaanse stad Sao Paulo kon zondag de schoonmoeder van Formule 1-baas Bernie Ecclestone bevrijden, die acht dagen geleden ontvoerd werd. Dat schreef de lokale pers.
door
Belga
Leestijd 1 min.

De 67-jarige Braziliaanse Aparecida Schunck Flosi Palmeira kon bevrijd worden na een inval van de politie in een huis in Cotia. Daar werd ze volgens nieuwssite G1 tegen haar wil vastgehouden.

"Het gaat goed met het slachtoffer, en er werden twee mannen aangehouden. De operatie begon rond 18.40 uur (lokale tijd, 22.40 uur in België)", zo verklaarde politieofficier Elisabete Sato aan G1.

Aparecida Schunck Flosi Palmeira is de moeder van de 38-jarige Fabiana Flosi, die de 85-jarige miljardair Ecclestone ontmoette in 2009. De schoonmoeder van Ecclestone werd acht dagen geleden ontvoerd bij haar thuis door een groep mannen die zich voordeden als leveranciers, zo vertelden haar buren.

Volgens TV Globo zouden de kidnappers contact opgenomen hebben met de familie, en volgens de krant Veja zouden ze een bedrag van 33 miljoen euro hebben geëist als losgeld.

De politie zei echter niets over eventueel betaald losgeld.

Bron: Belga