De eerste Pokémonseksspeeltjes zijn er

Een hype is pas een hype als er aangepaste seksspeeltjes op de markt komen. Het bedrijf Geeky Sex Toys heeft een lijn van kleurrijke, Pokémon-achtige dildo's uitgebracht.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Als kindje wil je jezelf omringen met zoveel spullen van je idolen. Meisjes gaan slapen, staan op, kleden zich aan en eten met K3. Jongens gaan enkel buiten in een Messi-truitje en bevinden zich, als ze hun ogen sluiten, meteen in het stadion van Barcelona, met twee Real Madrid-verdedigers die hun spoor niet meer kunnen volgen. Nu blijkt dat als je ouder wordt, en andere noden de kop opsteken, je nog steeds de liefde van je jeugdhelden in je lichaam kan voelen.

De Australische webshop geeky Sex toys heeft namelijk een Pokémon-serie van dildo's gemaakt. Er zijn vier verschillende exemplaren, telkens heel erg gelijkend op één van de kleine monsters: Pikachu, Bulbasaur, Charizard en, uiteraard, Squirtle.

De prijs van de genotgevers varieert tussen de 50 en 69 dollar. De grootte is variabel per Pokémon en gaat van 14cm tot 18cm. Nog een interessant weetje: elke dildo is vervaardigt van siliconen die volledig veilig zijn voor de huid.

Squirtle:

Charizard:

Bulbasaur:

Pikachu:

Foto geekysextoys.com