J Lo gaat luxeschoenen ontwerpen

NEW YORK, NY - MAY 16: Actress/singer Jennifer Lopez attends the NBCUniversal 2016 Upfront Presentation on May 16, 2016 in New York, New York. Slaven Vlasic/Getty Images/AFP

Jennifer Lopez gaat in zee met Giuseppe Zanotti. Samen met de Italiaanse ontwerper heeft de bevallige actrice/zangeres een collectie luxeschoenen gecreëerd.

Zanotti maakte het nieuws zelf bekend op zijn Instagram-account, waar hij een foto postte aan de zijde van J Lo. De details van de collectie worden in de loop van augustus onthuld in New York, maar nu al staat vast dat onder de noemer ‘GiuseppexJennifer’ onder meer minimalistische stiletto’s, open laarzen en gladiatorsandalen op kniehoogte aan de man worden gebracht. Daarnaast zouden er ook twee handtassen tot de collectie behoren, die vanaf januari volgend jaar in de winkelrekken ligt. Voor de geïnteresseerden: de prijzen variëren van 795 tot 1.195 dollar.

J lo is niet aan haar proefstuk toe. De Amerikaanse lanceerde in 2001 al haar eigen kledinglijn, al bestaat die al een tijdje niet meer. In 2011 ging ze ook in zee met Kohl, waarvoor ze collectie alledaagse kledij ontwierp. Voor het merk Coty heeft ze ondertussen al 17 parfums gelanceerd.

Beyoncé

Zanotti ontwierp van zijn kant al schoenen voor andere sterren als Kim Kardashian, Janet Jackson of Beyoncé. Het is wel de eerste keer dat hij de handen in elkaar slaat met een beroemdheid. Lopez is alvast in de wolken over de samenwerking. “Het is werkelijk onmogelijk om je niet beter in je vel te voelen met een paar Zanottis aan je voeten”, aldus de zangeres. “Ze passen bovendien zo goed bij mijn eigen stijl dat de samenwerking heel natuurlijk aanvoelde.”