Nicole Scherzinger straalt in Griekenland

Nicole Scherzinger mag dan al de veertig naderen, de voormalige frontvrouw van The Pussycat Dolls heeft nog altijd het lijf van een 18-jarige. Op haar Instagram-account showt ze haar afgetrainde lichaam in een nietsverhullende bikini.

We hopen voor hem dat Lewis Hamilton zijn ex niet volgt op de sociale media, want anders zal de Britse Formule 1-piloot de voorbije dagen flink gevloekt hebben. Zijn voormalige vriendin Nicole Scherzinger vertoeft momenteel in Griekenland, waar ze op het zonovergoten eiland Mykonos geniet van een deugddoende vakantie. Het is meteen ook de uitgelezen mogelijkheid voor de 38-jarige Amerikaanse zangeres om uit te pakken met haar oogverblindende vormen.

nicole

In haar slaapkamer poseert Nicole voor de lens in een modieuze rode bikini, die ze combineert met een handvol blinkende accessoires, en dat tot groot jolijt van haar 2,5 miljoen volgers. Scherzinger postte ook een filmpje waarop ze zich op een boot uitleeft met een van haar vriendinnen, met als bijschrift ‘Me and my girls…All the way’.