Wat gebeurt er als je gesmolten koper op M&M’s giet?

Mixers, een gloeiendhete bal uit nikkel of een hydraulische pers … op YouTube is er geen gebrek aan originele manieren om alledaagse voorwerpen te vernietigen. Tito4re heeft zo zijn eigen manier om alles naar de vaantjes te helpen: gesmolten koper.

Op zijn YouTube-kanaal toont de metaalbewerker hoe je voorwerpen uit koper of aluminium maakt, maar de meeste kijkers lokt Tito4re door doodnormale zaken de vernieling in te helpen met behulp van gesmolten koper. Het smeltpunt van koper ligt op 1.085 graden Celsius dus het goedje is extreem warm, wat maakt dat de meeste dingen ofwel smelten of in brand vliegen.

In een van zijn laatste video’s geeft de Amerikaan een zakje M&M’s de gebruikelijke behandeling. De chocoladesnoepjes schieten in brand en geven bij momenten een vreemde groene vlam af. Nadien laat de metallurg het gesmolten metaal opnieuw afkoelen en houdt hij een ‘kunstwerkje’ over, dat hij voor de gelegenheid verlootte onder zijn fans.

Tito4re is al een tijdje bezig met gesmolten metaal over voorwerpen te genieten. In zijn populairste video’s kregen een kokosnoot en een hamburger de volle lading.