Zo zijn je data zelfs bij grote ongelukken veilig!

Huwelijksfoto’s of de eerste kiekjes van je kind zijn van onschatbare waarde. Waarschijnlijk heb je ze opgeslagen op een veilig plekje of heb je een back-up gemaakt, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo berekende Seagate dat ieder jaar 25% van de pc-gebruikers gegevens kwijtspeelt en dat dit in 29% van de gevallen te wijten is aan een menselijke fout. Bovendien gaan er per week gemiddeld 140.000 harde schijven stuk. Beeld je in dat net jouw belangrijke foto’s op zo’n schijf staan. Wat dan? Met de Seagate Expansion Rescue Edition, een vliegensvlugge externe harde schijf die exclusief verkrijgbaar is bij Mediamarkt, hoef je je zelfs dan geen zorgen te maken.

Er is vandaag de dag geen tekort aan recoverydiensten, maar kan je die zomaar vertrouwen? Hoewel zij ongetwijfeld de beste bedoelingen hebben, wil je natuurlijk niet dat een hobbyist in zijn garage je een overdreven prijs aanrekent voor loze beloftes. Of erger nog: dat iemand jouw gevoelige gegevens zomaar blootlegt. Daarom biedt Seagate een unieke, betrouwbare en hoogwaardige service, die slaagt waar anderen falen: het Data Recovery Centrum.

Het Seagate Recovery Center, in de buurt van Amsterdam, beschikt over een tienkoppig team van experts. Is de schijf in het water gevallen, geruïneerd door schadelijke software, door de hond gebruikt als kauwspeeltje of door de talrijke herstelpogingen helemaal naar de donder geholpen? De ingenieurs van het Seagate Recovery Center halen in maar liefst 90% van de gevallen gegevens terug uit de vergetelheid en dat aan een tempo van om en bij 80 schijven per week. Geen enkele andere fabrikant biedt een dergelijke dienst aan!

Zo’n knappe service komt natuurlijk met een stevig prijskaartje: verloren data terughalen kost al snel 899 euro. Met de Seagate Expansion Rescue Edition valt deze kost echter weg. Deze draagbare harde schijf biedt kant-en-klare opslagruimte voor 1 tot 5 terabyte aan data en beschikt dankzij USB 3.0 over een razend snelle gegevensoverdracht. Kers op de taart van deze speciale editie is dat de Seagate Recovery Services twee jaar lang gratis en voor niets zijn inbegrepen. De Seagate Expansion Rescue Edition biedt kortweg de opslagplaats én de service die jouw herinneringen verdienen!

seagatewater_3