Matt Damon vat Bourne-trilogie samen in 90 seconden

Deze week komt Jason Bourne, de vierde Bourne-film met Matt Damon in de hoofdrol, in de zalen. Om iedereen opnieuw op de hoogte te brengen, vat de Amerikaanse acteur de wendingen van zijn voorbije drie avonturen samen in 90 seconden.

Tijd is geld en in onze huidige prestatiemaatschappij is er geen tijd om je hele zondag aan drie Bourne-films te verspillen. Er moet gewassen, gekookt en geyogaad worden. Bovendien dienen vriendschapsbanden aangehaald en ge-Instagramd te worden. Druk, druk, druk.

Daarom heeft Matt Damon besloten om je een handje te helpen. De Oscar-winnaar (voor het scenario van ‘Good Will Hunting’) loodst je in het onderstaande filmpje in 90 seconden door de drie voorgaande Bourne-films waarin hij de hoofdrol speelde. Zo ben je perfect voorbereid op ‘Jason Bourne’, de nieuwste uitgave in de reeks, die toevallig deze week in de zalen komt.

Het filmpje filtert eigenlijk de essentie van de serie uit de films. Veel beelden van een lopende, springende, duikende, vallende en weer opstaande Matt Damon, gefronste wenkbrauwen van ongeruste slechteriken, afgewisseld met ontploffingen en schattige jonkvrouwen die dringend dienen gered te worden. Meer moet dat niet zijn.

Video Youtube