Komiek krijgt foto’s van deurmat in plaats van echte deurmat

Wat kan er misgaan bij de bestelling van twee alledaagse voorwerpen als deurmatten? Niet veel zou je denken, maar een leverancier is bij het order van een Amerikaanse comédienne dramatisch in de fout gegaan.

Emily Heller bestelde twee deurmatten via een onafhankelijke verkoper op Amazon. Goede reviews deden haar vermoeden dat er niets mis zou gaan en na de bestelling dacht ze er niet bij na. Totdat het pakketje bij haar in de bus zat. Toen ze dat openscheurde, zag ze tot haar verrassing twee stukken schuimrubber waarop een foto van een deurmat was geprint.

Duidelijk ontevreden met het product trok Heller naar Twitter, waar de foto’s van de levering al meer dan 11.000 keer gedeeld zijn. “De reactie hierop is overweldigend. Ik had geen idee dat dit weerklank zou vinden”, getuigt Heller bij Mashable.

Ondertussen heeft ze haar geld tweemaal teruggekregen, een keer van Amazon en een keer van de verkoper zelf. Het extra kapitaal heeft ze geschonken aan een goed doel dat zich inzet tegen politiegeweld in de Verenigde Staten. Een van de matten heeft ze weggeschonken tijdens een optreden.

 

Foto Twitter / @MrEmilyHeller