Kanye West mocht Taylor Swift “bitch” noemen

Taylor Swift gaf Kanye West wel degelijk toestemming om haar “that bitch” te noemen in het nummer ‘Famous’. Wests echtgenote Kim Kardashian postte enkele Snapchatfilmpjes van een telefoongesprek tussen de rapper en de countryzangeres, waarin duidelijk werd dat Swift instemde met het idee.

Kardashian zegt dat Swift een leugenaar is. “Ik heb genoeg van mensen die mijn echtgenoot schaamteloos willen beschimpen. Kanye zegt wat hij denkt, maar is altijd heel eerlijk”, aldus de realityster.

Swift reageert via Instagram en zegt dat ze het nummer nooit te horen kreeg en er daarom geen toestemming kon voor geven. “West benadrukte dat ik het nummer mooi zou vinden en dat hij het me zou laten beluisteren, maar dat is nooit gebeurd”, klinkt het bij de Amerikaanse zangeres.

Het bewijsmateriaal werd zondagavond door Kardashian gepubliceerd, niet toevallig net na de nieuwste aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’, waarin het onderwerp ook al de reveu passeerde. De vete tussen West en Swift begon in 2009, toen de rapper tijdens de MTV Video Music Awards het podium besteeg om duidelijk te maken dat hij niet akkoord ging met de uitreiking van een award aan de countryster. Volgens hem moest die trofee toen naar Beyoncé gaan.

That moment when Kanye West secretly records your phone call, then Kim posts it on the Internet.

Une photo publiée par Taylor Swift (@taylorswift) le

Foto AFP / K. Djansezian