Nieuwe foto van prototype iPhone 7 opgedoken

iPhone-aholics, neem een stoel en ga erbij zitten, want er is een nieuwe foto opgedoken van de iPhone 7. Althans, dat beweert een Franse blog. Als het beeld klopt, dan bevestigt het het vermoeden dat het nieuwste model niet veel zal verschillen van zijn voorganger de iPhone 6.

Het was de blog nowhereelse.fr die met de ontdekking uitpakte. Op het beeld is de achterkant van een zilveren Apple-gsm te zien. Het toestel is zeker geen iPhone 6, want er staan geen banden op aan de boven- en onderkant. Er staat onderaan ook niet de bekende info van Apple, dus het zou kunnen dat het hier gaat om een prototype.

Wat we van de foto wel kunnen afleiden, is dat het toetsel  waarschijnlijk zo goed als dezelfde look zal hebben als de 6 of de 6+. Een nieuwigheid is wel dat de lijnen voor de antenne naar de zijkant zijn verschoven, waardoor ze de egale achterkant niet meer verstoren.

Een extra aanpassing, die misschien voor wat ergernis zal zorgen, is de camera. Die lijkt groter te gaan worden dan bij de vorige modellen. Volgens de geruchten wil Apple de toestellen uitrusten met een dual-lens camera. Dat zou betere foto’s moeten opleveren, maar het zorgt er ook dat de bult aan de achterkant van de gsm groter zal worden. De iPhone 7 zal dus waarschijnlijk niet plat op een tafel kunnen liggen en de kans op krassen op de lens wordt groter.

Maar, voor zij die vrezen dat de nieuwste worp van Tim Cook en zijn werkmieren een maat voor niets wordt, vrees niet, want dit zijn maar vermoedens. Sterke vermoedens, dat wel, maar zolang ze niet bevestigd worden door Apple zelf, staat niets vast.

iPhone 7

Foto nowhereelse.fr