Ariana Grande lanceert nummer tegen geweld in VS

LAS VEGAS, NV - MAY 22: Recording artist Ariana Grande performs onstage during the 2016 Billboard Music Awards at T-Mobile Arena on May 22, 2016 in Las Vegas, Nevada. Kevin Winter/Getty Images/AFP

Ariana Grande heeft samen met Victoria Monet een nummer uitgebracht als antwoord op het geweld in de Verenigde Staten. De muzikanten willen met hun liedje ‘Better Days’ een optimistische boodschap verspreiden.

“We geloven dat je haat niet met haat kunt bestrijden. Net zoals je duisternis niet teniet kunt doen met meer duisternis, alleen licht helpt”, schrijft de zangeres in een Instagrambericht waarmee ze het nummer aankondigt. Daarnaast vermeldt ze de slachtoffers van het fatale politiegeweld en de namen van de omgekomen agenten in Dallas.

Het lied is gratis te downloaden op de Soundcloudpagina van Monet. “Mijn hart is gebroken na deze tragedies. Ik ben ook verdrietig dat sommige mensen afgestompt raken, omdat het te gewoon wordt. Dit is geen videogame of film, dit is helaas de realiteit”, staat er in een boodschap bij het nummer te lezen.

Foto AFP / K. Winter