Amerikaans meisje verrast politie met lunch na golf van geweld

Een negenjarig meisje uit Detroit heeft de politie van haar stad in de bloemetjes gezet om hen te bedanken voor alles wat ze doen. Daarmee wou ze de agenten een hart onder de riem steken na de gebeurtenissen in Dallas.

Samya Mclaughlin had geld gekregen voor haar verjaardag en besloot daarmee de agenten van haar stad te verwennen. Ze nam naar het politiekantoor allerlei lekkere snacks mee zoals fruit, broodjes, chips en koekjes. Eerder had het meisje beelden gezien van het politiegeweld en het geweld tegen de politie in Dallas, wat haar erg veel zorgen baarde.

“Ik wilde hen laten weten dat ik ze steun en ze bedanken voor alles wat ze doen. Ik wilde hen laten zien dat alle levens ertoe doen”, vertelt ze aan CBS Detroit. De agenten lieten weten erg ontroerd te zijn door het mooie gebaar van Samya.

Het is niet de enige goede daad die het meisje op haar naam mag schrijven. Ze deelde ook al 300 voedselpakketten uit aan daklozen.

Haar ouders zijn alvast heel erg trots. “Ze heeft een groot hart en ze weet dingen te waarderen. Het maakt je erg trots als ouder om dat te zien”, klinkt het bij haar vader.

Foto Twitter / JasonScottWWJ