Geen Eden Hazard en Thomas Vermaelen op training

Geen Eden Hazard en Thomas Vermaelen op training

Eden Hazard en Thomas Vermaelen hebben deze voormiddag de groepstraining van de Rode Duivels in Le Haillan laten schieten. De kapitein van de Rode Duivels – zondag in Toulouse nog goed voor een wereldpartij tegen de Hongaren – en de centrale verdediger – vrijdag geschorst tegen Wales – zijn in het spelershotel achtergebleven voor verzorging. Momenteel is het niet duidelijk wat er precies aan de hand is met Hazard, eerder dit EK had hij wel al last van de lies (en kampte hij ook met een lichte duimblessure). De nummer tien van de Rode Duivels is aan een uitstekend EURO2016 bezig. Hij tekende al voor drie assists en een doelpunt en werd zowel tegen Zweden als tegen Hongarije tot Man van de Match verkozen. Ook Vermaelen speelt een oerdegelijk EK. Hij pakte tegen Hongarije wel zijn tweede gele kaart van het toernooi en moet de kwartfinale van vrijdag in Lille tegen Wales aan zich laten voorbijgaan.

Na de training van de Belgen geeft bondscoach Marc Wilmots meer uitleg tijdens zijn persconferentie. Ook Toby Alderweireld en Yannick Carrasco komen met de pers praten.

De training van vanmorgen op de oefenvelden van de Girondins de Bordeaux was slechts een kwartier open voor de media. Op uitzondering van Hazard en Vermaelen tekenden alle Duivels present. Met Kevin de Bruyne (25) en Jason Denayer (21) hebben de Belgen vandaag overigens twee jarigen in de spelersgroep.

bron: Belga