Vader laat kinderen even alleen en dan gebeurt er dit…

Alle ouders kunnen bevestigen dat het een risico is om kinderen zonder toezicht te laten spelen. Onder meer Paul Schettini kan daar van meespreken. De Amerikaan liet zijn twee koters zeven minuten alleen en in die tijd hadden de deugnieten al een immense ravage aangericht met verf. 

De man uit Port Saint Lucie, Florida, was een weekend alleen thuis met zijn 4-jarig dochtertje Molly en 2-jarige zoon James. Een dag voor de moeder opnieuw thuiskwam, liep het hele huishouden in de soep.

“Het leek allemaal goed te gaan. De kinderen keken naar een film en speelden, terwijl ik even in de keuken was. Mijn dochtertje vroeg toen of ze op haar kamer mochten gaan spelen”, vertelt de vader aan de Huffington Post.

Toen hij boven een kijkje nam, zag hij tot zijn grote verbazing dat de twee hun kleren hadden uitgtrokken, elkaar  én de hond van top tot teen hadden ingesmeerd met verf en afdrukken hadden achtergelaten op de vloer en de muren.

De onfortuinlijke vader kon uiteindelijk wel lachen met de situatie en deelde een filmpje van de ravage op Facebook. “Laat dit een waarschuwing zijn voor alle nieuwe ouders”, aldus Schettini. De video is ondertussen al meer dan 18.000 keer bekeken.

My life

Posted by Paul W. Schettini on Thursday, 16 June 2016

Foto Wikimedia / J. Pennucci