Geef ritme aan je interieur

Een huis is pas een thuis als je je persoonlijkheid laat spreken via je interieur. En wat geeft onze voorkeuren beter weer dan onze favoriete zomermuziek? Of je nu naar reggae, pop of rock luistert: met instrumentele invloeden in je stekje zit je altijd goed.

crosley_215euroSwingende platenspelers
Wat is er meer ontspannend dan na een lange zomerdag een rustgevend plaatje op te leggen? Bovendien heeft niets meer charme dan je visite te ontvangen met gezellige muziek die analoog wordt afgespeeld. Er gaan namelijk veel klanknuances verloren als je een lied digitaal laat horen. Tegenwoordig zijn er platenspelers in prachtige prints en kleuren waardoor ze een boost geven aan je interieur. Haal dus snel een pick-up in huis, want een woonkamer zonder platenspeler is als een zee zonder strand.

leesvoer_therapyearboek_abrams_14,69euroTrendy leesvoer als accessoire
Als we ergens gelukkig van worden, is het wel van een luie zondagmiddeg. Met je favoriete plaat op de achtergrond en een versgezette mok koffie bij de hand, kan je lekker in de zetel wegzakken met een interessant boek vol mooie illustraties. Deze literaire snoepjes tillen je interieur naar een hoger niveau.

finishingtouch_deliafurniture_406,54euroFinishing touch
Als je eenmaal de perfecte grammofoon hebt gevonden, verdient hij ook een echte troon. Maak van je platenspeler een blikvanger door je pick-up op het gepaste meubel te plaatsen. Daarnaast is een kast waarin je collectie platen uitmuntend tot zijn recht komt onmisbaar. Last but not least: je kan je pronkstuk ook op een oude kist zetten voor een authentieke afwerking.

Door Julie Van Puyenbroeck