5-jarig jongetje gebruikt al zijn spaargeld voor date met vriendin

Van een echte gentleman gesproken: Freddie Gibson heeft alles uit de kast gehaald om zijn beste vriendin mee te nemen op date. Klein detail, de charmeur is amper vijf jaar oud. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

De kleine Brit moest wachten tot hij vijf jaar oud was vooraleer hij zijn beste vriendin Dee Dee mocht uitvragen, meldt Mashable. Toen hij die leeftijd bereikt had, stuurde hij een brief om haar uit te nodigen voor een etentje bij hun favoriete restaurant, Pizza Express.

Gibson had al zijn spaargeld gespaard om Dee Dee te verwennen met de date en bloemen. Ze was achteraf dan ook in de wolken. "Ik heb echt genoten van de date, vooral van de hartjes op ons ijsje", klinkt het. Ook de jonge Casanova kijkt tevreden terug op zijn eerste afspraakje. "Dee Dee is mijn beste vriendin in de hele wereld en ik vond onze date geweldig. Ik zou Dee Dee graag opnieuw meenemen op een date omdat ze prachtig is."

5-year-old saves up his birthday money to take a girl on adorable 'first date' https://t.co/KpPxJ1pH9A pic.twitter.com/HlzyWWFUxN

— Your Mirror (@YourMirror) 13 juni 2016

Foto Pixabay