Qmusic helpt ‘Céline Dion-haters’ het land uit

LAS VEGAS, NV - MAY 22: Singer Celine Dion performs onstage during the 2016 Billboard Music Awards at T-Mobile Arena on May 22, 2016 in Las Vegas, Nevada. Kevin Winter/Getty Images/AFP

Radiopresentator Wim Oosterlinck van Qmusic organiseert een wedstrijd waarbij je een weekendje Parijs kan winnen op het moment dat zangeres Céline Dion naar ons land komt. “Ik wil een gelukkig duo uit het land evacueren zodra ze hier arriveert”, aldus de radiopersoonlijkheid.

Céline Dion heeft duizenden fans, maar volgens Oosterlinck zijn er ook heel wat mensen die haar niet kunnen uitstaan. Zij zullen dan ook niet blij zijn wanneer de zangeres op 20 juni aankomt in België om het beste van zichzelf te geven in het Sportpaleis in Antwerpen. Voor hen heeft de radiopresentator een oplossing: een duoticket naar Parijs onder het motto “als Céline Dion op de Meir loopt, flaneer jij met een gerust hart over de Champs Élysées.”

Oosterlinck is zelf geen fan van de muzikante en steekt dat niet onder stoelen of banken. “Het moet een beetje menselijk blijven voor iedereen. Als het ook nog eens zo warm is die twee dagen dat ze hier optreedt, is het helemaal ondraaglijk.”

Foto AFP