Lot brengt man 16 jaar voor huwelijk al samen met schoonmoeder

De wereld is klein, maar een toevallige ontmoeting in een reusachtig land als China met meer dan een miljard inwoners is toch behoorlijk onwaarschijnlijk. Toch gebeurde het bij een pasgetrouwde man, die 16 jaar eerder door het lot al op de foto stond met zijn schoonmoeder.

Toen Lu Yiqin door de kinderfoto’s van haar kersverse echtgenoot Zhang Hedong snuisterde, kwam ze plots een bekende persoon tegen in de bovenstaande foto. Achter de 14-jarige jongen staat een vrouw met een rode jas en een zwarte broek, die 16 jaar later zijn schoonmoeder zou worden.

Lu ging nadien meteen op zoek naar foto’s van hun trip naar het reusachtige beeld van Boeddha in Wuxi. Niet veel later trof ze een foto aan van haar moeder op dezelfde locatie, in dezelfde outfit. Beide gezinnen hebben bovendien hun ticket van die trip bewaard en konden het onwaarschijnlijke toeval zo bevestigen.

China Foto 2

Na de onopmerkelijke ontmoeting heeft het nog vijftien jaar geduurd voordat Lu en Zhang elkaar opnieuw tegenkwamen, om elkaar dit keer wel op te merken en niet veel later te trouwen.

Foto’s Weibo