Dronken feestvierder vindt zijn broek terug dankzij het internet

Na een wild feestje was een Canadees zijn broek kwijt. Hij richtte zich tot een lokale afdeling van de sociale nieuwswebsite Reddit in de hoop zijn portefeuille en gsm terug te vinden. Wonderbaarlijk genoeg duurde het zo maar enkele dagen tot kledingstuk en eigenaar opnieuw herenigd waren. 

Ottawaër Andy Gaudry bezocht Halifax om de tachtigste verjaardag van zijn grootmoeder te vieren. Vrijdag ging Andy stevig op de lappen, maar de dag erna werd hij wakker zonder zijn broek. Die lag ook niet in zijn kamer en toen hij de camerabeelden van het hotel bekeek, zag hij zichzelf binnenstrompelen zonder broek. Bovendien kon hij zich niet herinneren waar of wanneer hij zijn broek had laten zakken.

Hoewel de situatie behoorlijk gênant was, besloot Gaudry er toch mee naar buiten te komen. Op Reddit bracht hij zijn verhaal aan de bevolking van Halifax en riep hij op om alle tips over zijn antraciete broek van Calvin Klein door te spelen. Die oproep heeft gewerkt. Zo verscheen zijn verhaal op nieuwssite CBC News. Niet veel later maakte een medewerker van het hotel de vondst van de broek, inclusief portefeuille en gsm, wereldkundig via Twitter. Waar het internet al niet goed voor is.

Foto Pixabay