Vijf gratis iPhone-apps waar Android-gebruikers jaloers op zijn

Het is niet bepaald eerlijk, maar iPhone-gebruikers moeten doorgaans minder lang wachten op nieuwe apps dan Android-fans. Deze vijf apps, momenteel nog exclusief voor iOS, kleuren je smartphone.

1. Hitlist

hitlist-curates-the-best-travel-deals-for-you

Hitlist is een app om goedkoop reizen te boeken. Op basis van jouw verschillende bestemmingsopties geeft de app aan wanneer je het best je koffers pakt.

2. Fresh Air

fresh-air-is-a-beautiful-weather-app

Fresh Air heeft niet alleen mooie visuals, de weerapp is ook gelinkt aan je kalender, zodat je gemakkelijk kunt checken of de zon al dan niet zal schijnen tijdens je afspraken.

3. NYT Now

nyt-now-is-a-brilliant-and-free-news-app

The New York Times heeft een uitgebreide nieuwsapp gelanceerd die bovendien niet alleen gratis is voor abonnees. Er is een heel team aangesteld om de app permanent up to date te houden. Niet alleen de krant zelf, maar ook andere nieuwsbronnen worden geraadpleegd voor de berichtfgeving.

4. Photoshop Fix

photoshop-fix-brings-powerful-photo-editing-tools-to-your-phone-for-free

Photoshop Fix is een nieuwe app van Adobe waarmee je foto’s kunt bewerken zoals in Photoshop. Zo kun je je huid aanpassen of bepaalde zones in het beeld opnieuw vormgeven.

5. Paper

Paper is een app die de handeling van notities nemen op papier digitaal vertaalt. De app is multifunctioneel, van lijstjes maken tot presentaties met afbeeldingen en grafieken.

paper-is-the-best-sketching-app-for-iphone

Foto’s Business Insider