Kind verklikt zijn vader nadat die door het rood rijdt

De politie van Quincy in de Amerikaanse staat Massachusetts heeft onlangs een opmerkelijk oproep ontvangen via de noodlijn. Een jong kind wou zijn vader aangeven voor een verkeersmisdrijf.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

"Mijn papa is door het rood gereden. Het was in de nieuwe auto van mijn mama. We gingen naar de carwash en toen reed hij voorbij een rood licht", getuigde Robert aan de operator van het noodnummer. De telefonist had al snel door dat het niet om een noodgeval ging en vroeg de jongen om zijn vader aan de lijn te krijgen.

Toen zijn vader plots de politie aan de lijn kreeg, schrok die even op. De verkeersovertreder bood onmiddellijk zijn excuses aan, maar kreeg geen uitbrander. De telefonist kon duidelijk lachen met de situatie en gaf aan dat hij enkel zeker wou zijn dat alles in orde is. De twee mannen nemen vriendelijk afscheid nadat de vader nogmaals zijn excuses aanbiedt.

Hoewel de zoon erg plichtmatig reageerde op de overtreding, ziet het ernaar uit dat zijn papa niet zal moeten boeten. Van je kinderen moet je het hebben ...