Domino’s levert pizza op de bus

Echte pizzaliefhebbers kunnen bevestigen dat de lekkernij altijd en overal smaakt. Daarom levert Domino’s de smakelijke maaltijd nu aan hongerige busreizigers.

Het enige wat de pendelaars moeten doen, is een belletje geven om de pizza naar keuze te bestellen. Aan de eindhalte zal een koerier wachten met de smakelijke maaltijd.

De restaurantketen heeft zich laten inspireren door het verhaal van dj Artwork, die tijdens een treinrit een pizza heeft laten leveren op het perron. “Bij Domino’s zijn we niet bang van een uitdaging”, vertelt operation manager David Woods. “Nadat we een pizza hebben laten bezorgen aan een treinreiziger, gaan we nu een stapje verder en willen we busreizigers ook verblijden met een pizza.”

Jammer genoeg zit er wel een addertje onder het gras. Voorlopig zal de Britse tak van het bedrijf enkel eten leveren op de buslijn van Mereside naar Blackpool. Als het testproject een succes wordt, dan wordt het uitgebreid naar Londen en andere steden. Pendelaars in België moeten voorlopig nog op hun honger blijven zitten.

Foto Pixabay