Dankzij dit gadget kan je lief je niet meer 'binge watch-bedriegen'

We kennen het allemaal: je spreekt af met je lief of één van je vrienden om samen een serie te bekijken, maar wanneer jullie elkaar een tijdje niet zien, kijkt je seriemaatje stiekem verder zonder jou. Of misschien kan je dat zelf niet laten. Met de 'commitment rings' van ijsjesmerk Cornetto kan dat niet meer gebeuren.
door
Julie
Leestijd 1 min.

Onder de slogan ‘liefde zou langer moeten duren dan één seizoen' heeft Cornetto ringen ontworpen die je toegang tot een televisiereeks blokkeren als de andere ring niet in de buurt is. Je logt in op een applicatie en duidt aan welke series jullie samen kijken. Die kan je vervolgens niet meer alleen bekijken.

Via magnetische velden worden de juwelen gelinkt aan je streamingdienst en aan de applicatie. Wanneer de ringen dicht bij elkaar zijn, ontvangt de toepassing een signaal en heft het de blokkering op je favoriete serie op.

Cornetto ging voor de ‘Commitment rings' een samenwerking aan met onder meer Netflix, Hulu en Amazon Prime TV. Het is nog niet duidelijk wanneer je het hebbeding kan kopen, maar de app zal beschikbaar zijn voor Android en iOS.

Foto Cornetto