Johnny Depp krijgt straatverbod na beschuldigingen van Amber Heard

Het stormt in het liefdesleven van Johnny Depp. De 52-jarige acteur mag zich tijdelijk niet in de straten van Los Angeles begeven om te vermijden dat hij zijn voormalige echtgenote Amber Heard zou benaderen.
door
Charlotte
Leestijd 1 min.

Een rechter in Los Angeles heeft het straatverbod aan Johnny Depp opgelegd nadat zijn ex-vrouw Amber Heard hem had beschuldigd van mishandeling. De 30-jarige actrice eiste ook dat de Amerikaanse acteur niet meer in de buurt mocht komen van zijn hond Pistol, maar dat verzoek werd afgewezen.

Volgens Heard gedroeg haar echtgenoot zich agressief vanaf de eerste dag van hun huwelijk. "Johnny heeft een kort lontje. En dat komt allemaal door zijn drank- en drugsgebruik", getuigde de celebrity.

Depps eerste vrouw Lori Ann heeft daar haar twijfels bij. Tijdens hun tweejarige huwelijk, dat liep van 1983 tot en met 1985, heeft de acteur nooit geweld gebruikt. Ook de Amerikaanse acteur Mickey Rourke zei tegen TMZ dat Johnny een zachtaardige man is. "Ik vind hem een goede vent. Hij gedraagt zich altijd onopvallend en rustig als een echte heer."

En misschien wel de belangrijkste persoon van allemaal, zijn dochter Lily-Rose, heeft laten weten dat haar vader geen vlieg zou kwaad doen.