Rode Duivels - Belgen sluiten stageweek af met 1-2 zege bij Zwitserland

De Rode Duivels zijn zaterdag in een oefeninterland in het Stade de Genève met 1-2 gaan winnen bij Zwitserland (rust 1-1). De Belgen kwamen na 31 minuten op achterstand na een treffer van Blerim Dzemaili, drie minuten later maakte Romelu Lukaku gelijk (34.). In de tweede helft moesten de Zwitsers met zijn tienen verder na rood voor Seferovic (81.), in minuut 83 besliste Kevin de Bruyne de partij met een knap afstandsschot. Voor de Belgen was de oefenpot tegen de Zwitsers de afsluiter van hun stageweek in Zwitserland. Vanaf maandag trainen de Duivels nog een week in Genk en zijn er oefenduels in het Koning Boudewijnstadion tegen Finland (woensdag 1 juni om 20u45) en Noorwegen (zondag 5 juni om 18u). Twee dagen later reist de Belgische selectie af naar Bordeaux, op 13 juni spelen de Duivels hun eerste EK-wedstrijd (in Lyon tegen Italië).