Python bijt Thaise man in penis

Een Thaise man zal niet snel nog een hurktoilet gebruiken. Toen Attaporn Boonmakchuay zijn boodschap deed, zette een Python zijn tanden in de penis van de man.
door
Tom Kostermans
Leestijd 2 min.

Het dier was verzeild geraakt in een afvoerpijp en kwam uiteindelijk uit het toilet, waar het op een stukje mensenvlees botste. Toen de drie meter lange python de man tegen de grond trok, riep de toiletgebruiker om hulp. Zijn vrouw kwam aangesneld en bond een touw rond de slang, waardoor de man de bek van het dier kon openen. "Het voelde alsof mijn penis afgehakt werd. De slang trok heel hard," vertelt het slachtoffer aan de krant Bangkok Post.

Na de bevrijding verloor Boonmakchuay het bewustzijn en leed hij veel bloedverlies. De 38-jarige man verblijft momenteel in een ziekenhuis en stelt het goed. “Hij lacht en geeft de hele dag interviews vanuit zijn bed", vertelt de directeur van het lokale ziekenhuis.

Arbeiders braken het toilet open en de python werd bevrijd en in de natuur losgelaten. De man liet al weten dat zijn volgend toilet geen Frans model meer zal zijn.

#Thai man attacked by python found in home toilet https://t.co/rVPvQ8UBSC pic.twitter.com/f8RP9rzXlc

— The Straits Times (@STcom) 26 mei 2016

OUCH! Man in Thailand attacked by python while using toilet. https://t.co/grQVx5Oxj5 #abc13 pic.twitter.com/q6i3aL6Ju6

— Houston News (@abc13houston) 26 mei 2016

Python attack from toilet in Thailand leaves man bloodied but unbowed https://t.co/WkME4UcOiw pic.twitter.com/hkD5eAsPDB

— newsmanitoba.ca (@newsmanitoba_ca) 26 mei 2016

Foto Twitter / WSYX ABC 6