Meunier en Nainggolan trainen apart

door
Belga
Leestijd 1 min.

Bondscoach Marc Wilmots kon rekenen op 21 Rode Duivels op de training achter gesloten deuren op de vierde dag van hun buitenlandse stage in het Zwitserse Lausanne. Thomas Meunier en Radja Nainggolan herstellen beiden nog van een spierscheur en werkten apart met de kine. Dedryck Boyata (hamstringblessure) trainde wel met de groep. Nicolas Lombaerts (spierscheur) bleef in het hotel voor verzorging. Zij geraken niet speelklaar voor de wedstrijd van zaterdag in Genève tegen Zwitserland.

Enkel Yannick Carrasco en Jason Denayer ontbreken momenteel nog wegens clubverplichtingen. Carrasco speelt zaterdagavond met Atlético de finale van de Champions League tegen Real en sluit pas volgende week aan, Denayer werkt vandaag de Turkse bekerfinale af met Galatasaray tegen Fenerbahçe en wordt morgen al in Lausanne verwacht. De wedstrijd van zaterdagnamiddag komt evenwel te vroeg voor hem.

Na de trainingssessie volgde voor de poorten van het Stade Samaranch nog een uitgebreide handtekeningsessie voor de opgedaagde Belgische en Zwitserse fans. Vandaag om 17u trainen de Duivels nog een keer achter gesloten deuren in Lausanne. De oefensessie van morgen is - zoals gebruikelijk de dag voor de wedstrijd - een kwartier open voor de media.

bron: Belga