Eminem verkoopt bakstenen van ouderlijk huis

Naar aanleiding van de zestiende verjaardag van zijn album ‘The Marshall Mathers LP’ staan op de website van Eminem enkele nieuwe gadgets. Zo kun je voor 281 euro een baksteen van zijn ouderlijk huis kopen.

Het huis in Detroit sierde de covers van zijn albums ‘The Marshall Mathers LP’ uit 2000 en ‘The Marshall Mathers LP 2’ uit 2013. Eminem, wiens echte naam Marshall Mathers is, biedt zevenhonderd authentieke bakstenen aan en bij elk exemplaar zit een authenticiteitscertificaat, ondertekend door de rapper. Verder worden er houte identiteitsplaatjes (dog tags) aangeboden, cassettes van zijn album uit 2000 en T-shirts. Voor het totale pakket betaal je 315 euro.

In november 2013 werd het huis, waar Eminem samen met zijn moeder Debbie opgroeide, afgebroken nadat het onbewoonbaar was verklaard. Diezelfde maand releasede de rapper ‘The Marshall Matters LP 2’. Toen het huis werd afgebroken, verzekerde hij de fans dat herinneringen aan de woning zouden worden bijgehouden in een opslagplaats.

Een deel van de opbrengst gaat naar de Marshall Mathers Foundation, een organisatie die zich in de Verenigde Staten inzet voor probleemkinderen.

Foto Wikipedia