Qmusic lanceert nieuwe zender met ‘foute' muziek

Onder de hashtag #ProudToBeFout heeft Qmusic het startschot gegeven voor een nieuw radiostation: ‘De Foute Radio'. De zender brengt zonder onderbreking van nieuws of verkeer enkel en alleen ‘foute' muziek.
door
Julie
Leestijd 1 min.

Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, het vaste ochtendduo bij Q, kregen de eer om de nieuwe zender in werking te stellen. Daarmee komt er een uitbreiding op de jaarlijkse Foute Party van Qmusic. “We zeggen het al een tijdje: iedereen heeft elk jaar minstens één dag het recht om helemaal fout te gaan. Maar voor wie maar niet genoeg kan krijgen van al die foute muziek, hebben we een nieuw radiostation opgericht: 'De Foute Radio'!”, aldus de presentators.

Zonder onderbrekingen kan je via de Q-website of –app luisteren naar muziek uit de jaren 80 of 90 tot zelfs après-skimuziek. Niet toevallig viel de lancering samen met de nieuwe stemming van De Foute 128, de jaarlijkse lijst die wordt afgespeeld op de dag van de Foute Party. Met het nieuwe radiostation heeft Medialaan er naast Qmusic en JOE fm een zender bij.

Foto QMusic